Stanovisko SKU k inklúzii žiakov so syndrómom ADHD do ZŠ

Nedopatrením došlo k zverejneniu pracovnej verzie stanoviska, za čo sa všetkým ospravedlňujeme. Finálna verzia bude zverejnená v najbližšom možnom termíne.

Mgr. Miroslav Sopko, viceprezident pre manažment a komunikáciu

Dátum pridaniaSobota, 11. Január, 2014 @11:55

1 2 3 [4]

Jar3 napísal:

A ešte dačo, ak dakto napíše, že deti s ADHD sú retardi, sú lenivý, nevychovaní, atď. tak im prajem iba to, aby sa im dieťa s poruchou učenia narodilo. Myslím si, že to by im otvorilo oči. A určite by takí ľudia nemali stáť za katedrou. Pri lopate nič nepokazia…

Monika Karolčíková napísal:

Musela som byť strašne rozčúlená, keď som napísala … čistý tip … s ypsilonom.

Dana napísal:

Odpoveď pre Micjal1:
Máme syna s ADHD a poruchou správania. Má 5 rokov a už 3 roky si platíme z vlastných peňazí špeciálnych pedagógov( 1 hod. 10 Eur), preto aby to naše dieťa v dospelosti niekoho nezabilo. Mali by ste si vy z čoho platiť 4 hod. denne špeciálneho pedagóga?

1 2 3 [4]